Величезні затори: під Києвом через навчання поліції люди годинами не могли потрапити додому (ФОТО)

У Броварському, Бориспільському та Вишгородському районах Київської області утворилися величезні пробки, через які люди годинами не могли потрапити додому. Причиною стали планові навчання поліції. Про це повідомили на Facebook-сторінці dtp.kiev.ua.

Повідомляється, що через заплановані навчання обласної поліції люди годинами не могли дістатися додому, а на трасах утворилися великі пробки. Поліція попереджала про планові спеціальні навчання і просила жителів не лякатися.

Навчання проходитимуть з 5 по 7 травня на території Вишгородського, Броварського і Бориспільського районів Київщини, де поліція буде відпрацьовувати дії під час проведення можливих поліцейських операцій.

Жителів і гостей області просять зберігати спокій. Навчання проводять з метою перевірки готовності правоохоронців діяти в екстремальних ситуаціях і вдосконалити професійну підготовку правоохоронців для того, щоб ефективніше піклуватися про безпеку громадян.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в київському метро зібралися величезні черги людей через закінчення локдауну і травневих свят.

Читайте також про те, що Кличко розповів, коли в Києві відкриють Подільсько-Воскресенський міст і добудують нову лінію метрополітену на Троєщину.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися