Важливий залізничний переїзд закриють під Києвом

Що треба знати водіям про обмеження

У Бучі через ремонтні роботи перекриють залізничний переїзд для автомобільного транспорту. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням Бучанську міську раду.

За даними мерії Бучі, обмеження введуть у четвер, 2 листопада. Перекриють бучанський переїзд з 9:00 по 17:00 по вулиці Заводській. А цій ділянці змінюватимуть рейки залізничної колії.

"Під час ремонту пропускатимуть авто через вул. Вокзальну в районі залізничної станції Буча, а також через вулиці Депутатську, Чорних Запорожців, Яблонську", — попередили у Бучанській міській раді.

В мерії Бучі закликали поширити допис, щоб якомога більше людей попередити про тимчасові незручності.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що киянин організував крадіжку обладнання з філії підприємства критичної інфраструктури. Четверо фігурантів кримінальної справи вночі винесли зі складських та виробничих приміщень заводу запчастини до спецтехніки з вмістом дорогоцінних металів на 4,4 мільйонів гривень. Учасники оборудки ретельно готувалися до цього. Вони відстежували маршрути руху охорони промислового об'єкта та вивчили розташування камер нагляду.

Нагадаємо, у Броварському районі Київської області легковий автомобіль зіткнувся із шкільним автобусом. ДТП сталася сьогодні, 1 листопада, у Великій Димерці. Водій автомобіля Lanos рухався по вулиці Бобрицька, де врізався у припаркований шкільний автобус. Подробиці та фото з місця ДТП — за посиланням.

Читайте також, що у Києві обмежили швидкість руху автомобільного транспорту.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися