Погода у Києві та Київській області сильно погіршиться

Який прогноз дали метеорологи на неділю, 5 листопада

У Києві та Київській області найближчими днями значно погіршиться погода. Про це інформують "Коментарі" з посиланням на інформацію Українського гідрометеорологічного центру.

Синоптики попередили про небезпечні метеорологічні явища у Київській області та у Києві. За даними метеорологів, у столиці та регіоні у неділю, 5 листопада, буде хмарно з проясненнями та сильний штормовий вітер. Вночі помірний, місцями значний дощ, вдень — без істотних опадів.

Температура по області вночі 9-14 градусів тепла, вдень 12-17С°. У Києві вночі 11-13С° тепла, вдень близько 15 градусів з позначкою плюс. У неділю, 5 листопада, у столиці та Київській області вночі та вранці пориви вітру будуть зі швидкістю 17-22 метри на секунду. Через це оголосили перший рівень небезпечності — жовтий.

Мешканців Києва та Київської області закликали дотримуватись основних рекомендацій під час сильного вітру:

·       усі вікна будинків щільно закрити, прибрати з балконів і лоджій предмети, які можуть випасти назовні;

·       на вулиці триматися подалі від рекламних щитів, ліній електропередачі, дерев;

·       у разі сильного вітру сховатися в найближчому приміщенні або природному укритті;

·       уникати перебування поблизу великих дерев, особливо тополь, а також не паркувати поруч із ними автомобілі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві очищують стічні води якісно. Таку заяву зробили у "Київводоканалі" та навели докази. За даними столичних комунальників, підтверджують якісне очищення води у Києві не тільки аналізи, а й те, що дикі лебеді оселились на відвідному каналі Бортницької станції аерації. Дивіться фото птахів за посиланням.

Нагадаємо, у Київському зоопарку показали підготовку тварин до зими та оприлюднили осінні кадри. Мешканці Київзоо для комфортної зимівлі набрали 5-10% додаткових кілограмчиків та замріяно позують серед яскравих пейзажів. Подивитись відео можна за посиланням.

Читайте також, що у Києві кролика та черепаху викинули на сміття та про порятунок тварин.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися