У сімейному парку під Києвом створять нові ландшафтні композиції (ФОТО)

На деякі проєкти вже можна подивитись

У сімейному парку відпочинку "Добропарк", розташованого під Києвом, планують створити нові ландшафтні композиції з квітів. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію закладу.

У "Добропарку" триває ландшафтний конкурс. Архітектори та дизайнери мають змогу долучитися до проєкту озеленення тераси злаків та створити унікальний проєкт за авторським баченням. Термін подачі проєктів до 30 листопада. Переможця оберуть до 1 січня. За найкращі роботи передбачено грошовий приз у розмірі 25 тисяч гривень. Кілька талановитих дизайнерів та архітекторів вже взяли участь у конкурсі.

"Добропарк має найбільшу колекцію злакових та багаторічних трав в Європі і надалі ми будемо ще розширяти її! Тому і проєкти повинні також базуватися на цих рослинах", — наголосили організатори конкурсу.

У сімейному парку відпочинку "Добропарк" оприлюднили фото вже поданих ландшафтних проєктів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві на сміття викинули декоративного кролика та рідкісну черепаху. Доглянутих милих тварин знайшли у пакеті у сміттєвому баці та передали зоозахисникам. Їх вже оглянув лікар, тваринки повністю здорові та готові їхати в нові сім'ї.

Нагадаємо, у Києві очищують стічні води якісно. Таку заяву зробили у "Київводоканалі" та навели докази. За даними столичних комунальників, підтверджують якісне очищення води у Києві не тільки аналізи, а й те, що дикі лебеді оселились на відвідному каналі Бортницької станції аерації. Дивіться фото птахів за посиланням.

Дивіться також відео, як у Київському зоопарку тварини підготувались до зими.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися