Потужні вибухи буде чутно у Києві та Київській області

Що треба знати мешканцям столиці та регіону

На околицях Києва та в Київській області буде чутно потужні вибухи. Про це мешканців столиці і регіону попередили у Київській обласній та міській військових адміністраціях, передають "Коментарі".

У Вишгородському районі Київської області сьогодні, 7 листопада, може бути чутно потужні вибухи через планові вибухові роботи.

"У Вишгородському районі може бути чутно звуки вибухів. Там сьогодні, 7 листопада, пройде знищення вибухонебезпечних предметів. Зберігайте спокій – роботи планові", — йдеться в повідомленні Київської обласної військової адміністрації.

Аналогічне попередження зробили у Київській міській військовій адміністрації:

"На околицях Києва може бути гучно. Працюють наші сапери. Сьогодні у Вишгородському районі ліквідовуватимуть вибухонебезпечні предмети. Зберігайте спокій. У разі повітряної тривоги прямуйте до укриття!"

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Деснянському районі Києва сталася ДТП на блокпосту. На Броварському проспекті водій автомобіля Renault, рухаючись зі сторони Броварів, при в’їзді до Києва збив працівницю прикордонної служби. Жінка переходила проїжджу частину по нерегульованому пішохідному переходу.

Нагадаємо, у Броварському районі Київської області легковий автомобіль зіткнувся із шкільним автобусом. ДТП сталася у Великій Димерці. Водій автомобіля Lanos рухався по вулиці Бобрицька, де врізався у припаркований шкільний автобус. Подробиці та фото з місця ДТП — за посиланням. А днями на трасі Київ — Чоп народний депутат на смерть збив молоду дівчину.

Читайте також, що під Києвом внаслідок вибуху загинув помічник головнокомандуючого ЗСУ.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися