Погода у Києві та Київській області радикально зміниться

Коли синоптики прогнозують похолодання

У Києві та Київській області у середу, 8 листопада, кардинально зміниться погода. Про це інформують "Коментарі" з посиланням на інформацію Українського гідрометеорологічного центру.

Синоптики попередили про поступове похолодання у Київській області та у Києві. За даними метеорологів, у столиці та регіоні у середу, 8 листопада, вночі без опадів, в вдень — дощ. Температура по області вночі 2-7 градусів тепла, вдень +6-11С°. У Києві вночі 5-7С° тепла, вдень +8-10С°. У Києві та Київській області буде сильний вітер зі швидкістю 7-12 метрів на секунду.

"У Києві середа очікується із дощем та похолоданням, вдень лише +9 градусів. Це похолодання 9-го листопада пошириться практично на всю територію України", — зазначила синоптик Наталка Діденко.

Більш серйозне зниження температури повітря, вночі до "нулів", синоптики прогнозують наприкінці наступного тижня, із 17-18 листопада.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві очищують стічні води якісно. Таку заяву зробили у "Київводоканалі" та навели докази. За даними столичних комунальників, підтверджують якісне очищення води у Києві не тільки аналізи, а й те, що дикі лебеді оселились на відвідному каналі Бортницької станції аерації. Дивіться фото птахів за посиланням.

Нагадаємо, у Київському зоопарку показали підготовку тварин до зими та оприлюднили осінні кадри. Мешканці Київзоо для комфортної зимівлі набрали 5-10% додаткових кілограмчиків та замріяно позують серед яскравих пейзажів. Подивитись відео можна за посиланням.

Читайте також, що у Києві кролика та черепаху викинули на сміття та про порятунок тварин.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися