З будівлі "Укрпошти" у Броварах зняли радянське панно (ФОТО)

Для демонтажу комунальникам знадобилось пів години

У Броварах демонтували радянські символи з будівлі "Укрпошти". Про це повідомили у Броварській міській територіальній громаді, передають "Коментарі".

Панно "Російським містам", на якому зображені Санкт-Петербург, Кремль та інші російські міста знаходилося на головній будівлі "Укрпошти" в Броварах декілька десятиліть поспіль з радянських часів. Демонтаж радянських символів зробили працівники комунального підприємства "Бровари-Благоустрій". Знадобилось пів години для позбавлення від радянського панно.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві знову розмалювали пам'ятники російському поетові Олександру Пушкіну та більшовику Миколі Щорсу. Кияни незадоволені тим, що у місті досі стоять монументи Щорсу та Пушкіну та вимагають їх демонтувати.

Нагадаємо, у Києві демонтували радянську зірку з "Обеліска перемоги" на Галицькій площі. Складність робіт полягала в тому, що конструкція була достатньо об'ємною — близько трьох метрів заввишки і важила близько трьох тон. Радянську символіку знімали з висоти 42 метри. Для демонтажу залучали важку техніку. Демонтовані елементи було перевезено на майданчик для зберігання Державного музею авіації імені Антонова.

Читайте також, коли у Києві демонтують пам'ятник Пушкіну та Щорсу.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


КИЕВЛЯНИН

9 листопада 2023, 12:38

СНІЛИ И СДАЛИ НА МЕТАЛЛОЛОМ))))). ОХ УЖ И ЖЛОБОДРОМ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися