Потужні вибухи буде чутно у Київській області

Що треба знати мешканцям столиці та регіону

У Київській області буде чутно потужні вибухи. Про це мешканців регіону попередили у Київській обласній військовій адміністраціях, передають "Коментарі".

У Білоцерківському районі Київської області сьогодні, 22 листопада, може бути чутно потужні вибухи через планові вибухові роботи.

"На Київщині проведуть вибухові роботи. 22 листопада на Шамраївському родовищі гранітів, що в Білоцерківському районі, проведуть вибухові роботи. Вони пов'язані з технологічними процесами. Час роботи вибухотехників до 17:00. Тому в деяких громадах області місцеві жителі можуть чути звуки вибухів", — йдеться в повідомленні Київської обласної військової адміністрації.

Мешканців Київської області закликали зберігати спокій. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Деснянському районі Києва сталася ДТП на блокпосту. На Броварському проспекті водій автомобіля Renault, рухаючись зі сторони Броварів, при в’їзді до Києва збив працівницю прикордонної служби. Жінка переходила проїжджу частину по нерегульованому пішохідному переходу.

Нагадаємо, у Броварському районі Київської області легковий автомобіль зіткнувся із шкільним автобусом. ДТП сталася у Великій Димерці. Водій автомобіля Lanos рухався по вулиці Бобрицька, де врізався у припаркований шкільний автобус. Подробиці та фото з місця ДТП — за посиланням. А днями на трасі Київ — Чоп народний депутат на смерть збив молоду дівчину.

Читайте також, що під Києвом внаслідок вибуху загинув помічник головнокомандуючого ЗСУ.

Читайте также