У Київській області посилили оборону кордону з Білоруссю (ВІДЕО)

Як прикордонники підготувались до зими

У Київській області та прикордонних регіонах оборона та охорона північного кордону посилюється. Про це розповів речник Державної прикордонної служби України Андрій Демченко, передають "Коментарі".

За його словами, Держприкордонслужба проводить постійну роботу із забезпечення підрозділів, котрі здійснюють оборону та охорону українсько-білоруського кордону. Усі підрозділи, які знаходяться на цьому напрямку, повністю забезпечені твердим паливом, продуктами, теплим одягом, взуттям, екіпіровкою та іншими необхідними речами для несення служби взимку.

"Триває постійна робота з укріплення державного кордону з Білоруссю та облаштування місць розміщення особового складу для несення служби", — заявив речник Державної прикордонної служби України Андрій Демченко.

Прикордонники оприлюднили відео підготовки до зими на північному кордоні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Деснянському районі Києва сталася ДТП на блокпосту. На Броварському проспекті водій автомобіля Renault, рухаючись зі сторони Броварів, при в’їзді до Києва збив працівницю прикордонної служби. Жінка переходила проїжджу частину по нерегульованому пішохідному переходу.

Читайте також, що під Києвом внаслідок вибуху загинув помічник головнокомандуючого ЗСУ.

Дивіться також відео, як українські прикордонники полюють на "шахеди".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися