У Київській області посилили оборону від "шахедів" (ВІДЕО)

Мобільно-вогневих груп побільшало

У Київській області збільшують кількість борців із "шахедами". Про це заявив начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко, передають "Коментарі".

"Київщина на виконання завдання Президента України Володимира Зеленського продовжує готувати мобільно-вогневі групи. Уже передали нашим військовим 50 пікапів із необхідним обладнанням. Ще 20 автівок будуть у них найближчим часом", — заявив Кравченко.

Начальник Київської обласної військової адміністрації додав, що після останньої масованої атаки військові поділилися кадрами з уламками збитих ворожих цілей та оприлюднив відео.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві внаслідок чергової повітряної атаки безпілотниками-камікадзе є потерпілі та руйнування у кількох районах столиці. Подробиці — за посиланням.

Нагадаємо, після потужного обстрілу дронами у Києві залишилися без світла десятки житлових будинків та понад сотні установ. Тривають роботи з відновлення. Окрім того, під час обстрілу на Київщині відключалися повітряні лінії 330 кВ. 

У Державній службі з надзвичайних ситуацій України у Києві оприлюднили фото наслідків повітряної атаки на столицю.

Дивіться також відео, як українські прикордонники полюють на "шахеди".

Читайте також, що на Київщині збиті дрони пошкодили будинки та підприємство.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися