У Києві встановлять нові двері в Офісі Президента перед новою акцією за Стерненка (Фото)

У будівлі Офісу Президента України на Банковій в Києві планують встановити нові двері, які відремонтували після акції на підтримку активіста Сергія Стерненка два місяці тому. Про це повідомляє видання "Сегодня".

Повідомляється, що в суботу, 22 травня, на Банковій знову пройде акція протесту на підтримку Сергія Стерненка, на якій прихильники активіста висловлять невдоволення проходять судами. Напередодні мітингу в Офісі Президента планують встановити відремонтовані двері, які були пошкоджені під час минулої акції прихильників Стерненка два місяці тому.

Всі два місяці центральний вхід в будівлю на Банковій був закритий листами ДСП, оскільки двері були в ремонті все це час. В Офісі Президента повідомили, що встановити двері раніше не дозволяла погода, а роботи планують почати 21 травня.

Також на Банковій не виключили, що на установку оновлених дверей може знадобитися близько двох-трьох найближчих днів.

Нагадаємо, що під час минулої масштабної акції на підтримку Сергія Стерненка, активісти розмалювали та розбили двері Офісу президента, зокрема образливими висловлюваннями на адресу Володимира Зеленського і глави МВС Арсена Авакова.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в Києві учні погрожували влаштувати теракт в школі.

Читайте також про відповідь Кличко на звинувачення з боку президента Зеленського.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися