У Києві на цьому тижні знову очікуються зливи: прогноз

На цьому тижні з 24 по 28 травня в Києві прогнозують дощову погоду з можливими грозами. У столиці оголосили перший рівень небезпеки погодних умов (жовтий) через значні опади. Про це на своїй сторінці в Facebook написала синоптик Наталка Діденко, а також повідомили в Укргідрометцентрі.

За словами Діденко, у понеділок, 24 травня, Україну знову накриє черговий циклон. Тому в багатьох західних, північних і центральних регіонах нашої країни, зокрема в Києві, будуть йти дощі, а місцями можливі зливи з грозами й сильний північно-західний вітер.

У понеділок, 24 травня, протягом дня очікується дощ і гроза, а також сильний поривчастий вітер зі швидкістю 12 метрів за секунду. Температура повітря вдень коливатиметься в районі 19 градусів вище нуля.

У вівторок прогнозується короткочасна злива вночі, а також гроза і зливи вдень. Пориви вітру сягатимуть до 8 метрів за секунду, а денна температура повітря зросте до 21-23 градусів.

У середу, 26 травня, в столиці також очікується короткочасна нічна злива, а також гроза і злива вдень. Пориви вітру сягатимуть 8 метрів за секунду, а повітря прогріється до 23 градусів вище нуля.

Четвер, 27 травня, принесе жителям столиці переважно хмарну погоду вночі й місцями грозу протягом дня. При цьому сильних поривів вітру не очікується, а денна температура повітря сягатиме 25 градусів.

У п'ятницю в Києві очікуються дощі з грозою, проте без поривів вітру. Денну температуру повітря прогнозують на рівні 23 градусів.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що на Брест-Литовському шосе сталася смертельна ДТП, в якій загинуло три людини.

Читайте також про відповідь Кличка на атаки Зеленського.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися