Від Києва до Чернігова час поїздки скоротився вдвічі

Як покращили проїзд

Правий проїзд мосту через річку Десна відкрили для руху транспорту у Чернігівській області. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на Державне агентство відновлення та розвитку інфраструктури України.

За даними відомства, повністю завершили відбудову правого проїзду мосту через річку Десна на об’їзній Чернігова, пустили рух транспорту і переходять з роботами на лівий. Це один з найбільших мостів у Чернігівській області, його довжина – майже 600 метрів, розрахована споруда на чотири смуги руху.

Міст через річку Десна росіяни підірвали на початку повномасштабного вторгнення у березні 2022 року. На нього скинули щонайменше шість авіабомб. 200 метрів прогонової будови були зруйновані повністю. Міст важливий для сполучення Чернігова з Києвом, адже після деокупації вантажівки змушені були їхати в об’їзд вузькою дорогою, завширшки шість метрів. Дорога від Києва до Чернігова займала вдвічі більше часу через стан дороги та щільний потік транспорту.

"Наразі мостовики повністю завершили роботи на правому проїзді мосту, далі переходять на лівий. За кілька місяців планують завершити роботи. У 2024 році плануємо повноцінно забезпечити проїзд усіма чотирма смугами рух", — розповіли в Агентстві відновлення України.

Нагадаємо, у Київській області триває відбудова важливих мостів. Подробиці та фото дивіться за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на з’їзді з Берестейського проспекту на вулицю Миколи Ушакова рух транспорту тимчасово перекритий через аварію на тепломережі. Водіїв закликали врахувати цю інформацію під час планування маршруту своєї поїздки. Дивіться фото за посиланням.

Читайте також, що тунель метро у Києві може обвалитись.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися