У Києві перекрили рух транспорту через ремонт метро

Що треба знати водіям

У Києві на кілька днів перекрили рух транспорту. Подробиці розповіли у комунальному підприємстві "Центр організації дорожнього руху", передають "Коментарі".

За даними столичних комунальників, перекрито праву смугу проїжджої частини з бульвару Миколи Міхновського до проспекту Валерія Лобановського. Обмеження триватимуть до п’ятниці, 15 грудня.

"Зміни пов’язані з плановим ремонтом київського метрополітену, де фахівці підвищуватимуть стійкість тунельних споруд. Перекриття руху наземного транспорту дасть змогу швидше виконати роботи", — йдеться в повідомленні КП "Центр організації дорожнього руху".

Водіїв закликали зважати на тимчасові зміни і планувати свій маршрут, аби не потрапляти в затори.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві через затоплення тунелю зупинили рух поїздів на ділянці синьої гілки метро між станціями "Теремки" – "Деміївська". Аварійною ситуацією зацікавилась столична прокуратура. Подробиці — за посиланням.

Нагадаємо, у Києві на півроку через підтоплення закрили станції метро на частині синьої гілки. Як планують уникнути транспортного колапсу через додаткове навантаження на транспортну систему.

Читайте також, що кияни вимагають звільнити директора столичного метрополітену.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися