Сильні вибухи буде чутно у Києві та Київській області

Що треба знати мешканцям столиці та регіону

На околицях Києва та в Київській області буде чутно потужні вибухи. Про це мешканців столиці і регіону попередили у Київській обласній та міській військових адміністраціях, передають "Коментарі".

У Бучанському районі Київської області та на околицях столиці сьогодні, 13 грудня, може бути чутно потужні вибухи через планові вибухові роботи.

"У передмісті столиці може бути гучно. Це працюють наші сапери. Сьогодні у Бучанському районі ліквідовуватимуть вибухонебезпечні предмети", — йдеться в повідомленні Київської міської військової адміністрації.

Окрім того, на у Білоцерківському районі Київської області сьогодні, 13 грудня, проведуть вибухові роботи.

"На Шамраївському родовищі гранітів, що в Білоцерківському районі, проведуть вибухові роботи. Вони пов'язані з технологічними процесами. Час роботи вибухотехніків до 17:00. Тому в деяких громадах області місцеві жителі можуть чути звуки вибухів", — попередили у Київській обласній військової адміністрації.

Мешканців Києва та Київської області закликали зберігати спокій, бути обачними та довіряти інформації лише з офіційних джерел.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві внаслідок нічного ракетного обстрілу російських окупантів зафіксовано падіння уламків ракет у чотирьох районах столиці. Внаслідок ракетного обстрілу Києва постраждали понад пів сотні людей, серед яких п’ятирічна дитина. У більшості постраждалих — тілесні ушкодження у вигляді різаних ран.

Нагадаємо, у Києві встановлюють обставини вибуху у приватному будинку в Подільському районі столиці. Внаслідок надзвичайної події загинув власник будинку. Подробиці — за посиланням.

Читайте також про подробиці обвалу у Печерському районі Києва. 

Дивіться також фото, як у Києві повністю затопило підземний перехід.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися