Погода у Києві та Київській області різко зміниться

Який прогноз дали синоптики

У Києві та Київській області у найближчі дні кардинально зміниться погода. Про це інформують "Коментарі" з посиланням на інформацію Українського гідрометеорологічного центру.

У Києві та Київській області синоптики прогнозують вночі та вранці, 14 грудня, мокрий сніг та дощ, на дорогах місцями ожеледиця. У столиці вночі та вдень температура повітря коливатиметься від нуля до двох градусів тепла.

У Київській області в четвер, 14 грудня, вночі та вдень температура повітря коливатиметься від одного градусу морозу до чотирьох градусів тепла. Вітер південно-східний зі швидкістю 7-12 метрів на секунду.

За прогнозом синоптика Наталки Діденко, у четвер, 14 грудня, циклон та його атмосферні фронти зумовлять у більшості областей України дощ, мокрий сніг, подекуди налипання мокрого снігу, ожеледь та ожеледицю.

"У Києві завтра, чесно скажу, погода — какабека. Мокрий сніг, дощі, рвучкий вітер, налипання мокрого снігу, на дорогах — казна що. Вночі та вранці опади можуть бути сильними", — зробила прогноз Діденко.

Нагадаємо, у Київському водосховищі вводять тривалу заборону на вилов раків. Заборону на вилов раків, окрім Київського, ввели на Канівському, Кременчуцькому, Кам’янському та Дніпровському водосховищах. Обмеження триватимуть до 2024 року. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Київська обласна рада створила заказник "Річка-Герой Ірпінь" біля міста Буча площею 55 гектарів. Під охорону взято фрагмент річки Ірпінь завдовжки 8,5 кілометрів із берегами по 20 метрів. Саме Ірпінь відіграв одну з найсуттєвіших ролей у захисті Києва за останні тисячу років. Оборонила річка Ірпінь столицю і тепер, у березні 2022 року, коли йшли бої за Київ.

Читайте також, що кияни вимагають очистити забруднені водойми у Голосіївському парку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися