З вулиць Києва прибрали старі автомобільні шини (ФОТО)

На яких локаціях навели лад столичні комунальники

У Дарницькому районі Києва прибрали з вулиць пів сотні вживаних автомобільних шин. Про це розповіли в Дарницькій районній державній адміністрації, передають "Коментарі".

Столичні комунальники навели лад на кількох вулицях Києва. Загалом прибрали 150 старих коліс. Автомобільні шини вивезли на подальшу утилізацію з вулиць Євгена Харченка, Івана Дяченка, Автопаркова, Чернігівська та провулку Високовольтний.

При контакті з землею, водою або при нагріванні сонячними променями старі колеса виділяють масу хімічно активних сполук, що можуть викликати важкі захворювання. Шини належать IV класу відходів, є токсичними і вимагають спеціальних методів утилізації. Спалювання шин неприпустиме через виділення в атмосферу небезпечних токсинів.

В Дарницькій районній державній адміністрації оприлюднили фото з прибирання столиці та зазначили, що такі заходи проводять регулярно до повного очищення від шкідливої та небезпечної гуми.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що розповіли у Національному природному парку "Голосіївський" про шкоду і користь гризунів у заповідній зоні. У Голосіївському парку часто в лісі зустрічаються пошкоджені, ніби підточені олівці, дерева. Винуватцем цих пошкоджень є бобер європейський. Подробиці — за посиланням.

Нагадаємо, у Київському водосховищі вводять тривалу заборону на вилов раків. Заборону на вилов раків, окрім Київського, ввели на Канівському, Кременчуцькому, Кам’янському та Дніпровському водосховищах. Обмеження триватимуть до 2024 року. 

Читайте також, що у Києві знесли тисячі незаконних МАФів та інших споруд.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися