У Київській області кілька днів будуть відключення світла

Оприлюднено перелік адрес та графік

У Київській області протягом кількох днів відключатимуть світло через ремонтні роботи. Про це мешканців попередила місцева влада та енергетики, передають "Коментарі".

Відключення світла відбудеться через ремонтні роботи для уникнення аварій в електричних мережах компанії "ДТЕК Київські регіональні електромережі" у Яготинській громаді. Відключатимуть електроенергію з 9:00 до 15:00 за такими адресами:

·    20 грудня. Сулимівка: Запорізька, Комарова;

·    21 грудня. Яготин: Нахімова, Незалежності, Олександра Кузнецова, Офіцерський, Сікорського Ігоря, Шевченка, провулок Шевченка, Шмідта.

У Великодимерській громаді планово відключатимуть електропостачання за таким графіком та адресами:

·     20 грудня з 9:00 до17:30. Велика Димерка: вул. Бобрицька, Гоголівська, Заліська, Морозова, Поштова.

·     21 грудня з 8:00 до 16:00. Кулажинці: вул. Воровського, Глибочиця, Київська, Лісова, Партизана Стригуна, Центральна, Чернігівська, Шевченка, Щорса

·       Світильня: вул. Зарічна, Обіуха, Садова.

·       21 грудня з 9:00 до 17:30. Русанів: вул. Жовтнева, Зоряна, Лесі Українки, Набережна, Прилужна, Франка, провулок Франка, Чорних Запорожців, Яворова.

Нагадаємо, кияни вимагають зробити зупинку транспорту на Подільському мосту на Трухановому острові разом з спуском з моста. Подробиці звернення до столичної влади виклали в петиції. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві через затоплення тунелю зупинили рух поїздів на ділянці синьої гілки метро між станціями "Теремки" – "Деміївська". Аварійною ситуацією зацікавилась столична прокуратура. Подробиці — за посиланням.

Читайте також, що кияни вимагають звільнити директора столичного метрополітену.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися