У Київській області змінили маршрути автобусів (РОЗКЛАД)

Що потрібно знати пасажирам

На території Бучанської громади автобуси курсуватимуть за новими маршрутами. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію комунального підприємства "Бучатранссервіс".

За даними перевізника, з 25 грудня змінюється кінцева зупинка та розклад руху маршруту №102. Автобус починатиме курсувати від санаторію "Україна", що у Ворзелі. Маршрут до Преображенського храму тимчасово відміняється.

Зміни розкладу стосуватимуться трьох відправлень – о 8:05 і 16:50 з Ворзеля, та о 14:50 з Бучі. Актуальний графік – дивіться на фото.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві відкрили для проїзду автомобільного транспорту та трамваїв Дегтярівський шляхопровод. Дегтярівський міст був побудований у 1963 році і з тих пір його капітально не ремонтували. Об’єкт перебував в аварійному стані. Мостовики розібрали конструкції споруди, фундамент та замінили на нові з покращеними характеристиками. Пропускна спроможність мосту збільшилась до 45 тисяч автомобілів на добу.

Нагадаємо, що у Києві через затоплення тунелю зупинили рух поїздів на ділянці синьої гілки метро між станціями "Теремки" – "Деміївська". Аварійною ситуацією зацікавилась столична прокуратура. Подробиці — за посиланнямНа час ремонтних робіт ділянки "синьої" гілки метро продовжено перекриття правої смуги проїжджої частини з бульвару Миколи Міхновського до проспекту Валерія Лобановського до наступного року. 

Читайте також, що кияни вимагають звільнити директора столичного метрополітену.

Дивіться відео, як з аеропорту Борисполя попри закрите небо вилетів пасажирський літак.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися