У Києві відновили аварійне шкільне укриття (ФОТО)

Слідів обвалу стелі у захисній споруді не залишилось

У Солом'янському районі Києва відновили шкільне укриття після аварії. Про це повідомив начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко, передають "Коментарі".

За його словами, наслідки аварії в укритті однієї із шкіл Солом’янського району Києва, де під час повітряної атаки обвалилася стеля, усунуті в повному обсязі.

"Завдяки безпосереднім діям керівництва району та підрядної організації, ремонтні роботи були виконані в максимально короткий строк. Тепер укриття для дітей повністю відновлено і функціонально придатне", — заявив Попко.

В цьому шкільному укритті зірвало вентиль батареї опалення, внаслідок чого затопило стелю і вона обвалилася. Ніхто не постраждав. Київська міська військова адміністрація оприлюднила фото відремонтованого шкільного укриття.

Нагадаємо, у Київській області внаслідок нічної повітряної атаки російських окупантів пошкоджені будинки. Мешканці не постраждали. Внаслідок атаки ударними безпілотниками влучань в об’єкти критичної інфраструктури немає. Напередодні у Київській області внаслідок повітряної атаки російських окупантів знищено величезний склад, пошкоджено будівлі та автомобілі. Постраждалих немає.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про наслідки нічної повітряної атаки у Києві. У столиці є руйнування та постраждалі. Подробиці та фото — за посиланням.

Читайте також та дивіться відео, як у Києві атака окупантів зруйнувала квартиру відомого телеведучого.

Дивіться відео, як в укритті школи у Києві під час повітряної атаки рухнула стеля.


Джерело: https://t.me/VA_Kyiv/3919


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися