Масштабні перевірки укриттів розпочали у Києві

Поштовхом став обвал стелі у школі

У Києві на предмет безпеки та надійності перевірять усі укриття. Відповідне доручення підписав начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко, передають "Коментарі".

За його словами, столичні посадовці мають негайно розпочати інспекцію всіх укриттів у Києві. Після обвалу стелі в одному зі шкільних укриттів під час повітряної тривоги у столиці створили спеціальні комісії для перевірки захисних споруд.

"Комісіям поставлене завдання перевірити укриття до 29 грудня і відзвітувати. В разі виявлення недоліків – усунути в найкоротший термін. Аварія в шкільному укритті Солом’янського району не має повторитися", — заявив Попко.

Начальник Київської міської військової адміністрації додав, що у столиці щоденно триває системна робота щодо приведення в належний стан наявних укриттів, і забезпечення цілодобового та безперешкодного доступу до укриттів для цивільного населення.

У Солом'янському районі Києва вже відновили шкільне укриття після аваріїВ цьому шкільному укритті зірвало вентиль батареї опалення, внаслідок чого затопило стелю і вона обвалилася. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про наслідки нічної повітряної атаки у Києві. У столиці є руйнування та постраждалі. Подробиці та фото — за посиланням.

Читайте також та дивіться відео, як у Києві атака окупантів зруйнувала квартиру відомого телеведучого.

Дивіться відео, як в укритті школи у Києві під час повітряної атаки рухнула стеля.


Джерело: https://t.me/VA_Kyiv/3925


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися