У Києві на Арсенальній облаштують наземні переходи: подробиці

Столична влада планує облаштувати наземні переходи поряд з підземними на вулиці Грушевського через Арсенальну площу. Про це повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації Костянтин Усов, передає прес-служба КМДА.

За його словами на робочій зустрічі з приводу облаштування наземного переходу через вулицю Грушевського на Арсенальній площі, столична влада готові розробити системну програму доповнення підземних переходів наземними в історичній частині міста.

Він зазначив, що подібний системний підхід є більш правильним, інклюзивний, цивілізованим і зручним. Підземний перехід, якщо в цьому буде необхідність, будуть доповнювати наземні.

Глава Патрульній поліції Києва Юрій Зозуля заявив, що необхідно підтримувати комплексний підхід до облаштування наземних переходів в центрі міста на протидію одиночним точковим рішенням. Він зазначив, що необхідно затвердити відповідну концепцію з конкретним списком адрес, де потрібно облаштувати наземні переходи.

Керівник штабу УДО Олесь Шаран повідомив, що попри те, що вулиця Грушевського є об'єктом, де охороняють перших осіб держави, в тому числі й представників інших країн, держохорона не заперечуватиме проти облаштування переходу і світлофора.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в Києві на два місяці перекрили рух на Окружній дорозі через ремонт.

Читайте також про закриття лінії швидкісного борщагівського трамвая в Києві, і про те, як можна доїхати.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися