Крилату ракету на підльоті до Києва збили зі стрілецької зброї

Що відомо про знищення ворожого снаряду

На Київщині співробітники Національної гвардії України збили ворожу крилату ракету зі стрілецької зброї. Про це повідомили в Міністерстві внутрішніх справ України, передають "Коментарі".

За даними відомства, під час масованого ракетного обстрілу російських окупантів території України 29 грудня, мобільна вогнева група гвардійців 27-ї Печерської бригади виявила ціль, що рухалась в напрямку Києва. Нацгвардійці відкрили вогонь з кулеметів. В результаті вогневого ураження в ракеті відбулась детонація паливних баків, втрата керування і висоти. Детонація не відбулася.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що внаслідок ракетної атаки 29 грудня на Київщині поранено чоловіка, пошкоджено житлові будинки та автомобілі. Російські окупанти нанесли ракетні удари по Києву. У столиці повітряна тривога оголошувалась тричі і тривала майже п’ять годин. Під час останньої тривоги столицю було атаковано кількома десятками ракет різного типу. Внаслідок ракетної атаки у столиці є руйнування, загиблі та потерпілі.  Пошуково-рятувальні роботи у столиці тривають. Наразі відомо про 23 загиблих та понад 30 потерпілих.

Читайте також, що у Києві та Київській області посилили заходи безпеки.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися