У Києві після ракетних обстрілів погіршилась якість повітря

Де зафіксували найбільше шкідливих речовин

У північній частині Києва зафіксували погіршення якості повітря після ракетних обстрілів російських окупантів. Про це повідомили у Департаменті захисту довкілля та адаптації до зміни клімату Київської міської державної адміністрації, передають "Коментарі".

За даними відомства, у Подільському районі Києва спостерігається сильне задимлення через пожежі, спричинені ракетною атакою.

"У північній частині міста фіксується підвищення концентрації продуктів горіння, зокрема зважених часток (пилу). Водночас перевищення гранично допустимих концентрацій речовин, за якими здійснюється спостереження, не виявлено", — заявили у Департаменті захисту довкілля та адаптації до зміни клімату Київської міської державної адміністрації.

В Подільському районі Києва, за даними військової адміністрації столиці, сталися масштабні пожежі на ринку на площі 1000 квадратних метрів, на складах на площі 2000 та 3000 квадратних метрів. Окрім того, пошкоджено газову трубу, магістралі водопостачання. Зафіксовано часткове руйнування житлового будинку, падіння решток на нежитлову забудову. Ліквідація пожеж наразі триває.

Киянам та гостям столиці, які перебувають у місцях задимлення, до поліпшення ситуації зі станом повітря рекомендовано:

·       закрити вікна;

·       обмежити перебування на вулиці;

·       пити багато води;

·       якщо є очищувач повітря, то увімкнути його на максимум.

Нагадаємо, у Дарницькому районі Києва внаслідок ракетних атак пошкоджені житлові будинки, автомобілі, церква та утворилася величезна вирва. Подробиці та фото — за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві зранку тривали потужні ракетні обстріли. У кількох районах столиці через падіння збитих ворожих ракет сталися пожежі. Наразі відомо, що у багатоповерховому будинку в Солом’янському районі Києва, де сталася пожежа внаслідок ракетної атаки, рятувальники понад 130 мешканців вивели з будинку. Постраждали у Києві 43 людини. Дві людини загинули.

Читайте також, що у Київській області внаслідок ракетних обстрілів є загиблі та поранені.

Дивіться відео, як у Києві після ракетних обстрілів тривають рятувальні операції.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися