У Києві змінять порядок вакцинації в МВЦ на вихідних: подробиці

У Міжнародному виставковому центрі столиці змінять порядок вакцинації від COVID-19 на прийдешніх вихідних для того, щоб уникнути черг. Про це повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник, передає прес-служба КМДА.

За словами чиновника, для того, щоб мінімізувати черги в ці вихідні змінять процес вакцинації в Міжнародному виставковому центрі для тих, хто записався на щеплення через додаток "Дiя".

Він зазначив, що бажаючих зробити щеплення серед зареєстрованих дуже багато. Людей виявилося більше ніж тих, хто дав попередню згоду під час запрошень, коли киян обдзвонювали медичні працівники.

З близько 7 тисяч киян виявили бажання лише 560 осіб, хоча прийшло набагато більше. У вихідні 5 і 6 червня процес вакцинації розділять на два потоки людей. Перший буде для тих, хто отримав телефонне запрошення на конкретний час, а другий - для тих, хто також записаний в мобільному додатку, однак не отримував телефонного запрошення.

Такі громадяни зможуть або дочекатися виклику, або вакцинуватися в порядку живої черги. Запрошені повинні будуть показати смс-повідомлення з датою, часом і номером вакцинальний бригади. У разі запізнення у запрошених буде можливість вакцинуватися в порядку живої черги.

Вхід в центр вакцинації у МВЦ буде відкритий 5 і 6 червня з 10:00 до 17:30 за адресою Броварський проспект, 15, корпус 4, вхід 4-А.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що після зґвалтування в Кагарлику поліцейські отримали підвищення.

Читайте також про смерть чоловіка на київському вокзалі посеред вулиці.

Джерело: https://kyivcity.gov.ua


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися