У Київській області розгорнули штаб для постраждалих від обстрілів (ФОТО)

Сотні людей вже звернулися по допомогу

У Київській області розгорнули штаб для ліквідації наслідків обстрілів та готові надати тимчасове житло понад тисячі мешканцям пошкоджених будинків. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію начальника Київської обласної військової адміністрації Руслана Кравченка.

За його словами, У місті Вишневе внаслідок ранкової атаки уламками ракет пошкоджено одинадцять багатоквартирних будинків. Понад 700 мешканцям цих багатоповерхівок надається вся необхідна допомога.

"За допомогою до медиків вже звернулися 16 осіб, одна з них – восьмирічна дитина. Організовано штаб. На місці чергують всі служби: ДСНС, медики, правоохоронці. Людям буде надано тимчасове житло. Підготовлені місця для розселення тисячі осіб. Також організоване гаряче харчування", — повідомив Кравченко.

В деяких населених пунктах пошкоджено низку приватних будинків та понад 60 автомобілів. Через падіння уламків збитих ракет сталася пожежа в недобудованій церкві, пошкоджено декілька підприємств та складських приміщень. Крім того, ушкоджень зазнав обласний реабілітаційний центр. Пацієнтів перевели до іншої лікарні.

"Енергетики продовжують ліквідовувати наслідки ранкової ракетної атаки. Вже відновлено електропостачання для 81 тисячі родин. Наразі без світла в області залишаються 58 тисяч родин. До 17:00 планують поновити електропостачання по всій області", — розповів начальник Київської обласної військової адміністрації.

Загалом по Київській області загинуло дві людини. В регіоні працює "гаряча лінія": (095) 549-53-00.

Нагадаємо, у Дарницькому районі Києва внаслідок ракетних атак пошкоджені житлові будинки, автомобілі, церква та утворилася величезна вирва. Подробиці та фото — за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві зранку тривали потужні ракетні обстріли. У кількох районах столиці через падіння збитих ворожих ракет сталися пожежі. Наразі відомо, що у багатоповерховому будинку в Солом’янському районі Києва, де сталася пожежа внаслідок ракетної атаки, рятувальники понад 130 мешканців вивели з будинку. Постраждали у Києві 49 людей, з них 43 — госпіталізовані. Дві людини загинули.

Дивіться також фото та відео наслідків обстрілів у Солом’янському районі Києва.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися