Під час обстрілів Києва одна зі збитих ракет впала у Дніпро (ВІДЕО)

Момент падіння вдалося зафіксувати очевидцям

Уламки збитої під час повітряної атаки Києва ракети потрібно дістати з річки Дніпро і дослідити. Таку думку в ефірі телеканалу "Київ" висловив авіаексперт, провідний науковий співробітник Державного музею авіації Валерій Романенко, передають "Коментарі".

За його словами, необхідно з'ясувати, як росіяни вдосконалюють свою зброю.

"Я думаю, що там невелика глибина, і навряд чи нам вдасться дістати ракету неушкодженою. Але якщо вона була у комплектації глибокого ураження — з бетонобійною головною частиною, то ми зможемо отримати значну частину системи управління цієї ракети і добре її дослідити", — сказав Романенко.

Експерт вважає, що ворожу зброю необхідно знати досконало, щоб розуміти, де є вразливі місця.

Оприлюднено відео, як під час атаки Києва одна з ракет внаслідок роботи Протиповітряної оборони впала у Дніпро.

Нагадаємо, у Дарницькому районі Києва внаслідок ракетних атак пошкоджені житлові будинки, автомобілі, церква та утворилася величезна вирва. Подробиці та фото — за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві зранку сталися потужні ракетні обстріли. У кількох районах столиці через падіння збитих ворожих ракет почались пожежі. Наразі відомо, що у багатоповерховому будинку в Солом’янському районі Києва, де сталася пожежа внаслідок ракетної атаки, рятувальники понад 130 мешканців вивели з будинку. Постраждали у Києві 49 людей, з них 43 — госпіталізовані. Дві людини загинули.

Дивіться також фото та відео наслідків обстрілів у Солом’янському районі Києва.

Джерело: https://t.me/kyivtv/58275


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися