Євро 2020: у Києві з'явиться фан-зона для перегляду матчів збірної України

У Києві на Національному спортивному комплексі "Олімпійський" облаштують фан-зону для перегляду матчів збірної України на Чемпіонаті Європи з футболу. Про це повідомили в прес-службі футбольного клубу "Шахтар", який сьогодні базується в столиці.

У донецькому клубі повідомили, що перший поєдинок національної команди України на Євро-2020 вболівальники зможуть подивитися на великому екрані на стадіоні НСК "Олімпійський".

Перегляд організовує сам ФК "Шахтар", який сьогодні базується на НСК "Олімпійський". Побувати в облаштованій фан-зоні можна буде за 100 гривень, а у вболівальників донецького клубу з абонементами буде невелика знижка.

Фанатам збірної України обіцяють комфортні умови для перегляду, фудкорт з їжею і напоями, а також розважальну програму з можливістю виграти призи.

Збірна України зіграє перший матч на Євро-2020 з національною командою Нідерландів 13 червня. Матч розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Нагадаємо, що наша національна команда вийшла на Євро-2020 після перемоги над чинними чемпіонами Європи - Португалією у 2019 році, коли збірна України в меншості обіграла португальців з рахунком 2-1. Українська збірна зіграє на великому європейському турнірі втретє за час незалежності. Євро 2020 перенесли на 2021 рік через пандемії COVID-19.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в Києві створять ландшафтний заказник на озері Вирлиця на Осокорках.

Читайте також про зміну порядку вакцинації у МВЦ Києва.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися