Рятувальні роботи у Шевченківському районі Києва завершили (ФОТО)

Що відомо про наслідки обстрілів столиці 29 грудня

У Шевченківському районі Києва завершили аварійно-рятувальні роботи. Про це повідомили в Міністерстві внутрішніх справ України, передають "Коментарі".

За даними відомства, після потужної ракетної атаки рятувальні роботи тривали з 29 грудня. За цей час переміщено та вивезено 4070 кубометрів зруйнованих будівельних конструкцій.  У Києві загинуло 30 людей, з них одна людина померла в лікарні.

Внаслідок ракетної атаки 29 грудня по Україні було:

·       уражено 18 населених пунктів у 10 областях;

·       постраждало 170 людей;

·       загинуло 53 людини;

·       врятовано 22 людини.

На місцях обстрілів працювали 700 рятувальників та 145 одиниць техніки.

Російські окупанти 29 грудня нанесли ракетні удари по Києву. У столиці повітряна тривога оголошувалась тричі і тривала майже п’ять годин. Пошкоджено будівлю станції метро "Лук'янівська". У Подільському районі Києва сталася масштабна пожежа на складі. У Святошинському районі горіла багатоповерхівка та автомобілі. У Шевченківському районі спалахнув недобудований бізнес-центр, є ушкодження житлового будинку. У Дарницькому районі столиці пошкоджені багатоповерхівка та приватний будинок. 

Нагадаємо, у Київській області 2 січня було влучання в низку об'єктів компанії "Укренерго" та обленерго. Внаслідок потужних ракетних обстрілів та атаки дронами-камікадзе на Київщині через пошкодження об’єктів енергетичної інфраструктури були певні перерви в енергопостачанні. Подробиці — за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві зранку 2 січня були потужні ракетні обстріли. У кількох районах столиці через падіння збитих ворожих ракет сталися пожежі. Внаслідок потужної ракетної атаки пошкоджені житлові будинки, склади, приватні автівки та автосалони у Солом’янському, Святошинському, Печерському, Деснянському, Оболонському та Голосіївському районах столиці. Загалом по Києву постраждало понад пів сотні людей. Двоє людей загинуло. На місцях надзвичайних подій працювали 280 рятувальників та 64 одиниці пожежно-рятувальної техніки.

Читайте також, що у Києві ракета влучила в лікарню з пораненими військовими.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися