Масові відключення світла на кілька днів заплановані у Київській області

Оприлюднено перелік адрес та графік

У Фастівському районі Київської області відключатимуть світло через ремонтні роботи. Про це мешканців попередила місцева влада та енергетики, передають "Коментарі".

Відключення світла відбудеться через ремонтні роботи для уникнення аварій в електричних мережах компанії "ДТЕК Київські регіональні електромережі" на території Боярської громади. Планово відключатимуть електропостачання за такими адресами та графіком:

4 січня, середа, з 08:30 по 17:00

·       Боярка: Агрономічна, Фестивальна, Шевченка;

·       Дзвінкове: Грушевського, Запорізька, Ірпінська, Річна;

·       Нове: Героїв України, Європейська, Єдності, Залізнична, Лобановського, Польова.

5 січня з 09:00 по 17:00

·       Боярка: Сільгосптехнікум;

·       Тарасівка: Богдана Хмельницького, Березова, Бондарчука, Братів Щеглів, Героїв Маріуполя, Вишнева, Грушева, Київська, Кленова, Л. Бикова, Липова, Марії Залевської, Михайлівська, Незламності, Парникова, Сіверська, Сливова, Шевченка, Щаслива.

Окрім того, компанія "ДТЕК Київські регіональні електромережі" буде проводити профілактичні роботи у межах Ягoтинської міської територіальної громади. У зв'язку з виконанням цих робіт у понеділок, 8 січня, з 09:0 по 15:00 буде відключення електроенергії в населеному пункті Двірківщина по вулицям Гагаріна, Двірківська, Центральна та Яготинська, а також провулок Двірківський.

Нагадаємо, у Київській області 2 січня було влучання в низку об'єктів компанії "Укренерго" та обленерго. Внаслідок потужних ракетних обстрілів та атаки дронами-камікадзе на Київщині через пошкодження об’єктів енергетичної інфраструктури були певні перерви в енергопостачанні. Подробиці — за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві зранку 2 січня були потужні ракетні обстріли. У кількох районах столиці через падіння збитих ворожих ракет сталися пожежі. Внаслідок потужної ракетної атаки пошкоджені житлові будинки, склади, приватні автівки та автосалони у Солом’янському, Святошинському, Печерському, Деснянському, Оболонському та Голосіївському районах столиці. Загалом по Києву постраждало понад пів сотні людей. Двоє людей загинуло. На місцях надзвичайних подій працювали 280 рятувальників та 64 одиниці пожежно-рятувальної техніки.

Читайте також, що у Києві ракета влучила в лікарню з пораненими військовими.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися