У Києві на півтора місяці закрили Чоколівський бульвар: подробиці

Столична влада на півтора місяці частково обмежила рух на Чоколівському бульварі в Солом'янському районі через проведення ремонтних робіт в напрямку Севастопольської площі. Про це повідомили у пресслужбі комунальної корпорації "Київавтодор".

Комунальники повідомили, що з 7 червня в Солом'янському районі починається масштабний ремонт дорожнього покриття на Чоколівському бульварі. Дорожники проводитимуть роботи на всій магістралі в напрямку Севастопольської площі.

Крім заміни покриття на дорозі, на Чоколівському бульварі відремонтують бордюри, зливові каналізації та обачні колодязі. Роботи триватимуть з 7 по 25 липня.

У цей період на бульварі буде частково обмежено рух транспорту. Комунальники заздалегідь принесли вибачення за можливі незручності.

Нагадаємо, що вже закінчується проектування нової об'їзної дороги Києва. В Офісі Президента хочуть, щоб це дійсно була хороша окружна, а не просто ділянка дороги. Заступник глави Офісу президента України Тимошенко запевнив, що будівництво перших частин нової Київської об'їзної дороги розпочнеться вже у 2021 році.

Ця дорога з'єднає між собою найбільші міста Київської області, а саме Ірпінь, Васильків, Обухів, Ворзель, Бориспіль і Бровари. Також водіям не доведеться їхати на лівий берег Києва з правого через центр міста.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що нову об'їзну дорогу Києва будуватимуть американці.

Читайте також про новий тариф на газ для киян на рік.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


капец

17 червня 2021, 15:06

так с 7 по 25 июня или по 25 июля? ау авторы

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися