Траса Київ-Чоп буде перекрита: подробиці

У Київській області на кілька днів перекриють рух на трасі міжнародного значення Київ-Чоп через проведення робіт з будівництва нової транспортної розв'язки. Про це повідомили у прес-службі Служби автомобільних доріг в Київській області.

Повідомляється, що у період з 8 по 11 червня буде перекрито рух на трасі M-06 Київ-Чоп. Тих, хто прямує в столицю, попередили про те, що необхідно вибрати шлях об'їзду, щоб не потрапити у пробки.

Проїхати можна буде тільки по одній смузі в обох напрямках в сторону Львова. Будівельники будуть встановлювати спеціальні попереджувальні знаки.

Тимчасове перекриття траси біля Стоянки, де зводять нову транспортну розв'язку, передбачає використання важкої техніки і підйомного крана. Тому буде тимчасово частково закрита смуга руху транспорту в напрямку столиці.

Нагадаємо, що 12 серпня 2020 року заступник голови Офісу президента України Кирило Тимошенко і нинішній міністр інфраструктури Олександр Кубрак повідомили про те, що нова київська окружна дорога матиме протяжність у 150 кілометрів.

Вона повинна буде перейняти 70% вантажного трафіку, який сьогодні йде транзитом через Київ. Вартість проекту оцінюють у 85 мільярдів гривень, а його реалізація запланована на 2025 рік.

Нагадаємо, на трасі Київ-Одеса нещодавно відкрили рух по мосту через Хаджибейський лиман, на якому провели капітальний ремонт і розширили кількість смуг.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що на Брест-Литовському шосе сталася смертельна ДТП, в якій загинуло трое людей.

Читайте також про відповідь Кличка на атаки Зеленського.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися