Тролейбуси у Києві кардинально змінять маршрути (СХЕМА)

Що потрібно знати пасажирам

У Києві внесли зміни в кілька тролейбусних маршрутів. Про попередили у комунальному підприємстві "Київпастранс", передають "Коментарі".

За даними перевізника, у суботу, 6 січня, внесли зміни в маршрут тролейбусів №34 через проведення ярмарку продуктів на вулиці Йорданській. З початку руху до закінчення ярмарку рух тролейбусів буде організовано від вулиці Північної до проспекту Степана Бандери.


Окрім того, із 6 січня буде внесено зміни в маршрути тролейбусів №1 та №42-Д через обмеження руху транспорту на бульварі Миколи Міхновського. Дорожники будуть виконувати роботи з ліквідації аварії на перегоні Оболонсько-Теремківської  лінії метрополітену.

Рух тролейбусів в напрямку вулиці Маршальської  та вулиці Ольжича буде організовано за такими схемами:

·       маршрут №1: станція метро "Либідська" – вулиця Антоновича – бульвар Миколи Міхновського – проспект Науки, далі— за діючим маршрутом без заїзду на проспект Валерія Лобановського;

·       маршрут №42-Д: станція метро "Либідська" – вулиця Антоновича – бульвар Миколи Міхновського – проспект Науки – вулиця Саперно-Слобідська – проспект Науки – проспект Валерія Лобановського, далі — за діючим маршрутом.

Нагадаємо, у зв’язку з прогнозованим різким похолоданням та потенційною загрозою потужних обстрілів Рада оборони Києва доручила житлово-експлуатаційним підприємствам, управляючим компаніям усіх форм власності, ОСББ та ЖБК у будь-який час доби не допустити замерзання системи опалення в разі надзвичайної ситуації.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що з 6 січня в Україні очікується сильне похолодання, яке ускладниться снігопадами, хуртовинами, дощами та ожеледицею. У північних, центральних і східних регіонах України буде найхолодніше — 10-15 градусів морозу. Подробиці — за посиланням.

Джерело: https://t.me/kyivpasstrans/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися