У Київській області приміські маршрутки змінили графік курсування

Що потрібно знати пасажирам

У Київській області приміські маршрутки Мощун — Гостомель змінили графік курсування. Про це пасажирів поінформували у Гостомельській селищній військовій адміністрації, передають "Коментарі".

"До уваги мешканців громади! За відсутністю подорожуючих змінюється графік маршруту Мощун — Гостомель. Протягом трьох тижнів триватиме тестовий режим, для вивчення потреб і моніторингу маршруту", — йдеться в повідомленні.

Маршрутка курсуватиме один раз на тиждень по п’ятницям за графіком:

12 січня:

·       08:15 Мощун — Гостомель;

·       12:50 Гостомель — Мощун;

·       13:45 Мощун – Фора (Варшавська траса).

19 січня:

·       08:15 Мощун — Гостомель;

·       12:50 Гостомель – Мощун;

·       13:45 Мощун – "Фора" (Варшавська траса).

За наявності пасажирів до Гостомеля маршрут протягом дня буде продовжений, додали у Гостомельській селищній військовій адміністрації.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві внесли зміни в кілька тролейбусних маршрутів. У суботу, 6 січня, внесли зміни в маршрут тролейбусів №34 через проведення ярмарку продуктів на вулиці Йорданській. З початку руху до закінчення ярмарку рух тролейбусів буде організовано від вулиці Північної до проспекту Степана Бандери. Схему зміненого маршруту можна подивитись за посиланням.

Нагадаємо, у зв’язку з прогнозованим різким похолоданням та потенційною загрозою потужних обстрілів Рада оборони Києва доручила житлово-експлуатаційним підприємствам, управляючим компаніям усіх форм власності, ОСББ та ЖБК у будь-який час доби не допустити замерзання системи опалення в разі надзвичайної ситуації.

Читайте також, де біля центрального автовокзалу Києва перекрили дорогу.

Читайте также