На кількох дорогах Київщини можуть перекрити або обмежити рух

Що потрібно знати водіям для планування поїздок найближчими днями

У Київській області та в інших регіонах можуть ввести обмеження руху транспорту через складні погодні умови. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на Державне агентство відновлення та розвитку інфраструктури України.

За даними відомства, в Україні погіршуються погода та щоб оперативно реагувати на ситуацію і не допустити проблем на автошляхах, в Агентстві відновлення знову розпочне роботу Штаб з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій на дорогах державного значення. Він працюватиме цілодобово.

Як інформує Укргідрометцентр, 7-9 січня в Україні будуть складні погодні умови через арктичне повітря з півночі Європи та утворення активного циклону на півдні країни. Негода може призвести до ускладнень руху на дорогах та необхідності їх перекриття або часткового обмеження руху для того, щоб розчистити сніг.

Обмеження можуть бути введені на наступних основних дорогах, а саме:

·       М-05 Київ-Одеса,

·       М-30 Стрий-Умань-Дніпро-Ізварине,

·       М-13 Кропивницький-Платонове,

·       М-22 Полтава-Олександрія,

·       Н-08 Бориспіль-Дніпро-Запоріжжя-Маріуполь, Н-11 Дніпро-Миколаїв,

·       Н-24 Благовіщенське-Миколаїв,

·       Н-31 Дніпро-Царичанка-Кобеляки-Решетилівка та на інших основних маршрутах, зважаючи на ситуацію.

Водіїв закликали в ці дні не планувати поїздок, якщо вони не термінові. У разі, якщо ви все ж виїжджаєте на дороги, беріть із собою ланцюги протиковзання на колеса та додаткове пальне. Водіям великогабаритного транспорту варто користуватися майданчиками для відстою, які є вздовж державних доріг.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві внесли зміни в кілька тролейбусних маршрутів. У суботу, 6 січня, внесли зміни в маршрут тролейбусів №34 через проведення ярмарку продуктів на вулиці Йорданській. З початку руху до закінчення ярмарку рух тролейбусів буде організовано від вулиці Північної до проспекту Степана Бандери. Схему зміненого маршруту можна подивитись за посиланням.

Нагадаємо, у зв’язку з прогнозованим різким похолоданням та потенційною загрозою потужних обстрілів Рада оборони Києва доручила житлово-експлуатаційним підприємствам, управляючим компаніям усіх форм власності, ОСББ та ЖБК у будь-який час доби не допустити замерзання системи опалення в разі надзвичайної ситуації.

Читайте також, де біля центрального автовокзалу Києва перекрили дорогу.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися