У Київській області будуть масові відключення світла

Оприлюднено перелік адрес та графік

У Київській області протягом кількох днів відключатимуть світло через ремонтні роботи. Про це мешканців попередила місцева влада та енергетики, передають "Коментарі".

Відключення світла відбудеться через ремонтні роботи для уникнення аварій в електричних мережах компанії "ДТЕК Київські регіональні електромережі" у Яготинській територіальній громаді. Електропостачання відключатимуть наступного тижня з 09:00 до 15:00 протягом трьох днів. У цей період буде відсутня електроенергія за такими адресами:

8 січня, понеділок — Двірківщина:

·       Гагаріна, Двірківська, Центральна, Яготинська;

·       провулок Двірківський.

9 січня, вівторок — Яготин:

·       Гордієнка, Мічуріна, Пасічна, Пасічний;

·       Степний, Степова, Стрілецький, Шляховиків.

10 січня, середа — Двірківщина:

·       Гагаріна, Двірківська, Двірківський;

·       Центральна, Яготинська.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області енергетики компанії "ДТЕК" через погіршення погодних умов перейшли в посилений режим роботи та готуються максимально швидко ліквідовувати наслідки аварій в разі їх виникнення. У Києві аварійні бригади КП "Київтеплоенерго" перевели у посилений режим роботи у зв’язку із похолоданням. У разі виявлення пошкоджень аварійники будуть готові оперативно розпочати ремонтні роботи та відновити подачу теплоносія у максимально стислі терміни.

Нагадаємо, на автомобільних трасах у Київській області та в інших регіонах можуть ввести обмеження руху транспорту через складні погодні умови. Негода може призвести до ускладнень руху на дорогах та необхідності їх перекриття або часткового обмеження руху для того, щоб розчистити сніг. У зв’язку з прогнозованим різким похолоданням та потенційною загрозою потужних обстрілів Рада оборони Києва доручила житлово-експлуатаційним підприємствам, управляючим компаніям усіх форм власності, ОСББ та ЖБК у будь-який час доби не допустити замерзання системи опалення в разі надзвичайної ситуації.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися