Під Києвом чоловік врятував з крижаної водойми собаку (ВІДЕО)

Порятунок тварини зафіксували на відео

В Ірпені чоловік врятував з крижаної води собаку. Відео порятунку оприлюднило комунальне підприємство "Управління благоустрою міста" Ірпінської міської ради, передають "Коментарі".

"Відважний вчинок працівника КП "Управління благоустрою міста" Віктора Школьника. Не вагаючись ні хвилини, він врятував собаку з крижаної води на набережній Ірпеня при -13 градусів", — йдеться у дописі до оприлюдненого відео.

Комунальники Ірпеня закликали мешканців бути обережними та уважними, особливо в умовах негоди та морозу, а також слідкувати за своїми домашніми улюбленцями, особливо в районах водойм.

у Києві озеро Вербне перетворюють на зону відпочинку. Водойма розташована на Оболоні між станцією метро "Почайна" та Північним мостом, між вулицею Приозерною та проспектом Бандери. Площа дзеркала озера Вербне становить 16,4 гектарів. На берегах водойми є пляж з відповідною інфраструктурою. 

В Оболонському районі Києва триває будівництво парку на Йорданському озері. Підрядник працював у парку до 30 грудня 2023 року та встиг завершити низку робіт з благоустрою зони відпочинку. Дивіться відео, які роботи з благоустрою в парку на Йорданському озері вже виконали.

Читайте також, як у Київській області з болота врятували лебедя.

Читайте также