У Київській області з болота врятували лебедя

Дикого птаха передали зоозахисникам

У Київській області з болота врятували лебедя та передали птаха зоозахисникам. Про це повідомили у Центрі порятунку диких тварин, передають "Коментарі".

"Небайдужі люди врятували лебедя, який застряв в болоті і не міг вибратися. Велике спасибі цим небайдужим людям, які взяли на себе відповідальність, відмивши лапи пташки та шукаючи допомогу", — прокоментували в Центрі порятунку диких тварин.

За даними організації, лебідь зараз у безпеці. В Центрі порятунку диких тварин пообіцяли зробити все можливе, щоб надати птаху необхідну допомогу та комфорт.

"Це ще один приклад того, як колективні зусилля можуть змінити життя на краще, особливо для наших пухнастих друзів. Дякуємо всім, хто долучається до рятувальних операцій та робить наш світ кращим!" — додали в організації.

Це не перший випадок порятунку лебедя з початку року для зоозахисників.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що внаслідок ракетної атаки на Київ 2 січня у Центрі порятунку диких тварин левиця Юна отримала сильну контузію. Ракета впала недалеко від її вольєра, всього за 300 метрів. Через вибух тварина втратила координацію рухів і зараз проходить лікування.

Нагадаємо, у Києві озеро Вербне перетворюють на зону відпочинку. Водойма розташована на Оболоні між станцією метро "Почайна" та Північним мостом, між вулицею Приозерною та проспектом Бандери. Площа дзеркала озера Вербне становить 16,4 гектарів. На берегах водойми є пляж з відповідною інфраструктурою. 

В Оболонському районі Києва триває будівництво парку на Йорданському озері. Підрядник працював у парку до 30 грудня 2023 року та встиг завершити низку робіт з благоустрою зони відпочинку. Дивіться відео, які роботи з благоустрою в парку на Йорданському озері вже виконали.

Читайте також, що у Києві ракети знищили десятки дерев та утворили величезну вирву у лісі.

Дивіться фото, як виглядає Голосіївський парк на початку січня.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися