У Києві відновили пошкоджений під час ракетного обстрілу теплопункт (ФОТО)

Сотням киян повернули тепло у домівки

У Києві завершили відновлювальні роботи на обладнанні теплопункту в Солом’янському районі, пошкодженого уламками під час ракетного удару 2 січня. Про це повідомили у комунальному підприємстві "Київтеплоенерго", передають "Коментарі".

За даними столичних комунальників, після відновлення обладнання поступово відновлюють теплопостачання багатоповерхового житлового будинку. Цей теплопункт забезпечує опаленням і гарячою водою дев’ять під’їздів пошкодженої багатоповерхівки, в яких проживає близько 800 киян. Внаслідок падіння уламків ракети було знищено значну частину обладнання, зруйновано перекриття та стіни будівлі теплопункту, а також пошкоджено тепломережі, якими постачалось тепло до будинку.

Нагадаємо, Рада оборони Києва у зв’язку з різким похолоданням та потенційною загрозою потужних обстрілів доручила житлово-експлуатаційним підприємствам, управляючим компаніям усіх форм власності, ОСББ та ЖБК у будь-який час доби не допустити замерзання системи опалення в разі надзвичайної ситуації.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Голосіївському районі Києва сталася аварія на теплотрасі. Було ускладнено рух транспорту в напрямку Столичного шосе через те, що на вулиці Академіка Заболотного провалився асфальт.

Окрім цього, у Києві працівники комунальних підприємств "Київводоканал" та "Київавтодор" ліквідовували аварію на водопроводі. На Борщагівці сталася аварія на мережах холодного водопостачання. Холодною водою затопило проїжджу частину на бульварі Жуля Верна.

Дивіться також відео, як у Києві на Троєщині вщент згорів тролейбус.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися