У Києві хочуть зробити проїжджу частину в парку "Наталка": деталі

У столичному парку "Наталка" на Оболоні, де люблять гуляти кияни, можуть облаштувати проїжджу частину для автомобілів. Відповідне рішення можуть прийняти депутати Київської міської ради. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила нардеп від "Слуги народу" Олена Шуляк.

За її словами, парк "Наталка" є одним з головних визначних пам'яток столиці, а вона разом з киянами активно сприяла його реконструкції, щоб отримати ще одну зелену зону на березі Дніпра.

Нардеп заявила, що на сайті Київради зареєстрований проект рішення, який допускає можливість створення в парку проїжджої частини. Крім того, даний проект рішення вже включений до порядку денного Київської міської ради.

Вона зазначила, що неясно, чому місцеві депутати вирішили, що в зеленій пішохідній зоні для відпочинку повинні їздити автомобілі і заявила, що в місці, де пішки гуляють сотні людей з дітьми не повинні їздити машини, які псують повітря і ставлять людей під загрозу.

Шуляк звернулася до депутатів Київради та міського голови, а також нардепів-мажоритарників з Києва із закликом об'єднати сили та зберегти парк "Наталка" в його нинішньому вигляді.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в Києві закрили вхід на станцію метро "Осокорки" через установки турнікетів.

Читайте також про загибель чоловіка в Білій Церкві після корпоративу.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Сергей

10 червня 2021, 02:33

А велосипедисты со скорлстью 40-50 км/ч никого не пугают?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися