Кількість загиблих внаслідок ракетних ударів по Києву зросла

Оновлені дані щодо обстрілу столиці 29 грудня

У Києві в лікарні помер один потерпілий під час ракетної атаки на столицю 29 грудня. Про це повідомили у Київській міській військовій адміністрації, передають "Коментарі".

За даними відомства, під час демонтажу зруйнованих будівельних конструкцій на складському приміщенні в Шевченківському районі Києва були виявлені ознаки ще одного загиблого.

"Ці данні підтвердила проведена звірка національної поліції. Тож станом на цю хвилину, рашистські ракети 29 грудні вбили у Києві 33 людини", — заявив начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві 2 січня були потужні ракетні обстріли. У кількох районах столиці через падіння збитих ворожих ракет сталися пожежі. Внаслідок потужної ракетної атаки пошкоджені житлові будинки, склади, приватні автівки та автосалони у Солом’янському, Святошинському, Печерському, Деснянському, Оболонському та Голосіївському районах столиці. Загалом по Києву постраждало понад пів сотні людей. 

Нагадаємо, російські окупанти 29 грудня нанесли ракетні удари по Києву. Пошкоджено будівлю станції метро "Лук'янівська". У Подільському районі Києва сталася масштабна пожежа на складі. У Святошинському районі горіла багатоповерхівка та автомобілі. У Шевченківському районі спалахнув недобудований бізнес-центр, є пошкоджено житловий будинок. У Дарницькому районі столиці пошкоджені багатоповерхівка та приватний будинок. 

Читайте також, що у Києві ракета влучила в лікарню з пораненими військовими.

Дивіться фото та відео наслідків обстрілів у Солом’янському районі Києва.

Джерело: https://t.me/VA_Kyiv/4162


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися