Сильні вибухи буде чутно у Києві та Київській області

Що треба знати мешканцям столиці та регіону

На околицях Києва та в Київській області сьогодні, 10 січня, буде чутно потужні вибухи. Про це мешканців столиці і регіону попередили у Київській обласній та міській військових адміністраціях, передають "Коментарі".

У Вишгородському районі Київської області може бути чутно потужні вибухи через планові піротехнічні роботи. В районі проводять планові роботи із знищення вибухонебезпечних предметів.

"У передмісті столиці може бути гучно. Це працюють наші сапери. Сьогодні, у Вишгородському районі ліквідовуватимуть вибухонебезпечні предмети. Зберігайте спокій. У разі повітряної тривоги прямуйте до укриття!" — заявили у Київській міській військовій адміністрації.

Нагадаємо, у Деснянському районі Києва попередили вибух у гаражі, де сталася пожежа. Горів одноповерховий приватний гараж по вулиці Пухівська. Під час гасіння пожежі в гаражі рятувальники винесли з приміщення газовий балон та бочку з мастилом. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Вишгородському районі Київської області внаслідок пожежі в житловому будинку загинула людина. Горів житловий будинок в Іванківській територіальній громаді. Пожежа сталася в селищі Дитятки по вулиці Київській. Подробиці — за посиланням.

Читайте також, що у Києві ракета влучила в лікарню з пораненими військовими.

Дивіться відео, як у Київській області сталася масштабна пожежа в інституті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися