У КМДА дали офіційну відповідь, чи подорожчає проїзд в Києві

Столична влада офіційно відповіла на питання про те, чи планують найближчим брешемо підвищувати вартість разового проїзду в наземному громадському транспорті та київському метрополітені. Про це повідомили в прес-службі Київської міської державної адміністрації у відповідь на запит видання "Depo".

Повідомляється, що представники міської влади заявили, що розрахунок тарифів на проїзд в громадському транспорті виконують профільні комунальні підприємства, який керуються указами Міністерства транспорту та Міністерства інфраструктури України про порядок формування вартості проїзду в метрополітені, автомобільному та електричному транспорті.

Щодо підвищення вартості проїзду в КМДА сказали, що за станом на 7 червня, міські підприємства транспорту з приводу подорожчання тарифів на проїзд в міському пасажирському транспорті, який вже працює у звичайному режимі, в департамент економіки та інвестицій не зверталися.

Нагадаємо, що на початку травня представники комунальних підприємств "Київпастранс" і "Київський метрополітен" вийшли з вимогою до столичної влади підвищити вартість проїзду в метро до 21 гривні, в тролейбусах, автобусах і трамваях - до 25 гривень і до 79 гривень в міській електричці.

Такі тарифи транспортники назвали економічно обгрунтованими, і заявили, що підприємства зазнали величезних фінансових втрат під час жорстких карантинних обмежень, коли громадський транспорт працював в режимі спеціальних перепусток.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що під Києвом 12-річний хлопчик загинув у свій день народження.

Читайте також, коли відкриють кінотеатр "Київ" в центрі міста.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Александр

15 червня 2021, 10:50

Что вы ворует с убытков воруйте с прибылей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися