Зеленський заявив, що літаки з Києва до Кривого Рогу літатимуть щотижня

Президент України Володимир Зеленський заявив, що з 8 червня авіарейси зі столиці до Кривого Рогу курсуватимуть щотижня. Про це гарант повідомив у своєму Telegram-каналі, де підбивав підсумки робочої поїздки до Дніпропетровської області.

За словами Зеленського, він був радий відвідати Дніпро і Кривий Ріг, а особливо приємно прилетіти в рідне місто на рейсовому літаку і дати старт відродженню криворізького аеропорту.

Він заявив, що тепер польоти за маршрутом Київ - Кривий Ріг стануть щотижневими, а після реконструкції терміналу і злітно-посадкової смуги аеропорт Кривого Рогу зможе приймати до 400 пасажирів на годину.

Також Президент сказав, що Дніпропетровська область активно розвивається і стає потужним регіональним лідером. Сьогодні там йде будівництво і ремонт доріг, Зеленський підкреслив, що в цьому році поставив амбітну мету - побудувати 387 кілометрів шляхів, що вдвічі більше, ніж минулого року.

Нагадаємо, що 12 серпня 2020 року заступник голови Офісу президента України Кирило Тимошенко і нинішній міністр інфраструктури Олександр Кубрак повідомили про те, що нова київська окружна дорога матиме протяжність в 150 кілометрів.

Вона повинна буде перейняти 70% вантажного трафіку, який сьогодні йде транзитом через Київ. Вартість проекту оцінюють у 85 мільярдів гривень, а його реалізація запланована на 2025 рік.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що під Києвом 12-річний хлопчик загинув у свій день народження.

Читайте також, коли відкриють кінотеатр "Київ" в центрі міста.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


шура

11 червня 2021, 14:02

на этой поломаной срани сам летай -ему в понедельний 90 лет будет -

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися