У Київській області зачистили кілька стихійних сміттєзвалищь (ФОТО)

На яких локаціях вже виконали роботи

У Гостомельській громаді триває розчищення та вивезення стихійних сміттєзвалищ. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Гостомельської селищної військової адміністрації.

За даними відомства, на території Гостомельської громади зачистили кілька стихійних сміттєзвалищь. Спеціалісти здійснили збір та вивезення габаритного сміття за такими локаціями:

·       вул. Остромирська;

·       вул. Мисливська;

·       поруч з парком "Щасливий";

·       с. Мощун, садове товариство "Шлакоблочник".

Мешканців Гостомельської громади закликали не залишати габаритне сміття на вулицях та повідомляти про небезпечні або несанкціоновані сміттєзвалища.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві одне з озер забруднили будівельним сміттям. Після звернення столичних екологів Дарницька окружна прокуратура Києва відкрила кримінальну справу за фактом скидання будівельного сміття в районі заказника "Озеро Тягле".

Нагадаємо, у Києві озеро Вербне перетворюють на зону відпочинку. Водойма розташована на Оболоні між станцією метро "Почайна" та Північним мостом, між вулицею Приозерною та проспектом Бандери. Площа дзеркала озера Вербне становить 16,4 гектарів. На берегах водойми є пляж з відповідною інфраструктурою. 

В Оболонському районі Києва триває будівництво парку на Йорданському озері. Підрядник працював у парку до 30 грудня 2023 року та встиг завершити низку робіт з благоустрою зони відпочинку. Дивіться відео, які роботи з благоустрою в парку на Йорданському озері вже виконали.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися