У Києві через ресторанний комплекс хочуть пустити машини в пішохідний парк "Наталка" (Фото)

У столичному парку "Наталка", який знаходиться в Оболонському районі міста, хочуть облаштувати проїжджу частину через будівництво нового ресторанного комплексу, передавши частину внутрішнього проїзду парку на баланс КК "Київавтодор". Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив депутат Київради Костянтин Богатов.

За його словами, проєкт рішення про створення проїжджої частини в парку "Наталка" не вказує карту або схему передачі внутрішнього проїзду зеленої зони на баланс "Київавтодору", тому була зроблена аерозйомка.

Він зазначив, що дорога взаємопов'язана з провідним будівництвом ресторанного комплексу на території парку, а саму дорогу необхідно передати на баланс КП "Київзеленбуд" для обслуговування парку, а не "Київавтодору" для проїзду до ресторану.

Депутат заявив, що на завтрашньому пленарному засіданні Київради він буде пропонувати зняти з розгляду цей проєкт рішення.

Нагадаємо, що на сайті Київради зареєстрований проєкт рішення, який допускає можливість створення в парку проїжджої частини. Крім того, цей проєкт рішення вже включений до порядку денного Київської міської ради.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що під Києвом 12-річний хлопчик загинув у свій день народження.

Читайте також, коли відкриють кінотеатр "Київ" в центрі міста.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися