У Києві на вихідних перекриють Софійську площу і центральні вулиці: деталі (Карта)

У столиці на прийдешніх вихідних буде проходити щорічний фестиваль "Французька весна в Україні" через що буде частково обмежено рух транспорту на Софійській площі та центральних вулицях Києва. Про це повідомили в прес-службі Патрульній поліції.

Фестиваль просто неба буде проходити 11 і 12 червня на Софійській площі. У ці дні з 16:00 до 23:00 буде частково обмежено рух транспорту на Софійській площі, вулицях Малої Житомирської та Володимирської (від вулиці Ірининська до вулиці Велика Житомирська) і в Рильському провулку.

Також будуть внесені зміни в руху громадського транспорту, який курсує по цих вулицях. Організатори фестивалю нагадаємо, що через карантинних обмежень вхід буде безкоштовним, проте за попереднім записом.

Карта об'їзду:

Нагадаємо, що в Києві на кілька днів тимчасово обмежать рух транспорту на розв'язці біля станції метрополітену "Видубичі" через проведення ремонтних робіт. Повідомляється, що на транспортній розв'язці біля "Видубичів" частково обмежать рух. Перекриття діятиме з 22:00 11 червня до 6 ранку 14 червня. Дорожники будуть виконувати ремонтні роботи асфальтобетонного покриття на підйомі зі Столичного шосе на естакаду.

Частина робіт була виконана на минулих вихідних, а на цих вони будуть продовжені. Роботи проводять у вихідні дні, щоб менше впливати на трафік в місті. Під час робіт рух на підйомі буде частково обмежено. Комунальники заздалегідь вибачилися за можливі незручності.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що під Києвом 12-річний хлопчик загинув у свій день народження.

Читайте також, коли відкриють кінотеатр "Київ" в центрі міста.

Джерело: https://t.me/kyivpatrol


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися