У Києві дозволили зробити проїжджу частину в парку "Наталка"

Депутати Київської міської ради прийняли рішення про фактичне створення проїжджої частини в парку "Наталка", який знаходиться в Оболонському районі столиці. Про це повідомили в прес-службі Київради, де розповіли про проект рішення.

За словами депутата Київради Богдана Чорнія, дорога в парку буде передана на баланс дорожнього комунального підприємства Оболонського району у зв'язку з необхідністю кваліфікованого нагляду за стан дорожнього покриття.

Йдеться про 425 метрах дороги, яка розташована вздовж парку "Наталка", однак не є його офіційною частиною. Депутат зазначив, що дана дорога до цього часу не була передана на баланс комунальних підприємств, а отже - не могла обслуговуватися необхідним чином.

Проїзд вздовж парку "Наталка" від шлагбаума до Дніпра буде залишатися в обмежено доступ. Чорний заявив, що рішення жодним чином не порушує права громадян, а там і далі буде залишатися пішохідна зона.

Нагадаємо, раніше в Київраді заявили про те, що дана що дорога взаємопов'язана з провідним будівництвом ресторанного комплексу на території парку, а саму дорогу необхідно передати на баланс КП "Київзеленбуд" для обслуговування парку, а не "Київавтодору" для проїзду до ресторану.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що під Києвом 12-річний хлопчик загинув у свій день народження.

Читайте також, коли відкриють кінотеатр "Київ" в центрі міста.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися