Важливу транспортну розв’язку перекриють у Києві: схема об’їзду

Де у столиці можливі затори

У Солом’янському районі Києва обмежать рух автомобільного транспорту через проведення ремонтних робіт на важливій транспортній розв’язці. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію комунальної корпорації "Київпастранс".

За даними столичних комунальників, рух автомобільного транспорту обмежать на Севастопольській площі. Зміни пов’язані з ремонтом дороги в тунелі. Роботи проводитимуть на ділянці в напрямку від проспекту Валерія Лобановського до Чоколівського бульвару. Дорогу в тунелі ремонтуватимуть протягом двох днів — у неділю, 11 лютого, та у понеділок, 12 лютого з 10:00 до 17:00. У комунальній корпорації "Київпастранс" оприлюднили схему об’їзду.


Окрім того, у Києві надовго перекрили рух транспорту в напрямках кількох станцій метро. Мова йде про з’їзди із вулиць Олени Теліги та Дегтярівської. Зміни в організації дорожнього руху пов’язані з продовженням реконструкції Дегтярівської транспортної розв’язки. Також у Києві частково обмежили рух транспорту на Берестейському проспекті. Дорожники ремонтують колодязь дощової каналізації. Ремонтні роботи тривають у крайній правій смузі руху на з’їзді з естакади біля станції метро "Нивки". Рух частково обмежили в напрямку центру Києва до 12 лютого.

Нагадаємо, у Києві викрили масштабну корупційну схему в реконструкції Шулявського мосту. Мова йде про тендер, де замовником є КП "Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд м. Києва". Подробиці — за посиланням.

Читайте також та дивіться фото, як проводили будівельні роботи на Дегтярівському мосту у 2023 році.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися