На каналі Київської ГЕС впіймали зухвалого рибалку (ФОТО)

Що відомо про незаконний вилов риби та збитки

У Київській області на каналі Київської гідроелектростанції рибалка здійснював незаконний вилов риби. Про це розповіли у Державній екологічній інспекції Столичного округу, передають "Коментарі".

За даними відомства, браконьєра виявили у Вишгородському районі Київської області. Рибалка заподіяв державі збитків на понад 115 тисяч гривень. Чоловік ловив рибу поблизу села Лебедівка забороненим знаряддям — сіткою. Загальна вага здобичі становить 17 кілограмів. Серед виловленої риби — карась, плітка, лящ та інші види.

На браконьєра за грубе порушення Правил рибальства склали адміністративний протокол. В поліції вирішують питання про порушення кримінальної справи. У Державній екологічній інспекції Столичного округу оприлюднили фото з місця події.

Нагадаємо, у Київській області заборонили вилов щуки. Заборона на вилов цього виду риб у нерестовий період діятиме на всіх рибогосподарських водних об'єктах та їхніх частинах. У Державній екологічній інспекції Столичного округу розповіли, що треба знати про заборону рибалкам.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Клавдіївська лісова науково-дослідна станція закликала Київський еколого-культурний центр допомогти у судових справах проти рейдерів. Мова йде про незаконне захоплення гектарів соснового лісу біля села Лютіж у Вишгородському районі Київської області. Столичні екологи розповіли подробиці.

Дивіться відео, як у Київській області обстежили пойму річки Десна за допомогою сучасних технологій.

Читайте также